kau ingat kau tu DORAEMON boleh guna mesin masa nak patah balik zaman silam??(sila tekan ini)

Thursday, January 5, 2012

JUST INFORM XD

buat sekelian kalinya aku berblog..yea..yea..yea..tahun baru..so,WHAT DO I CARE??aku dah habis sekolah kan..x payah nak pikir duk tido kat bhgn ats katil bertingkat(tetiba ak teringat program mangkuk tingkat kat tv9)aahh..what so ever la..aku tak payah nak pikir kene berebut washing machine, toilet & of course! THE BATHROOMs yg tak berapa nak byk sgt tuh..aishh.sudah2,lupakan itu semua..dan kpd shbt2 yg tgh b'juang kat kem2 PLKN..jgn tension2 sgt, kau org tgh b'khidmat utk negara..sedar tak??dapat pahala kau tau..aku kat umah~

okey..back to main topic that I want to talk about or tell or story mory kat blog aku yg t'lawa utk setakat ni...the pictures that I had captured last year(31.12.2011) as you all can see in my blog right now..those pictures are currently had been taken at BANDAR TUN RAZAK...not my school but my PAK NGAH & MAK NGAH's house..


pada sblh pagi or maybe tgh hari..KAK ENON bertunang:)
aku tak sempat nak snap byk gmbr sbb aku tak dok kat situ time tuh..
yg ni pon nasib2 je dpt
so,pic tunang kak enon pun tidak dpt di snap
hantaran juga aku tak sempat nak snap lawa2
sorry kak enon:(

ini ialah adek kak enon
KAK ILY:)
yup...bertunang di sblh ptg..
so,byk la sikit pic yg aku dpt snap..
(aku ikut tema tu)

her coming soon husband
amiiinnnnn:)

sebelum aku terlupa
yg aku snap ni bkn gosip liar yg aku nak hebahkan..
tapi yg laki ini ialah ALONG & her future wife..
dieorg dah b'tunang time aku tgh duk b'tungkus lumus jwp paper SPM
suka:)


yeah!finally aku dpt b'posing..ahahahhahhahahahhahaha...saja gelak pjg2..bukan senang nak snap pic mcm ni..amt jarang sekali..nnt aku nak b'tunang aku nak buat konsep bola..hekk?apekah?just kidding(aku teringat kat UDIN)rindu sekolah..sob...sob...sob...:(

walaubagaimanapun
secara improvasismanya
atau globalisasinya
aku nak ucap TAHNIAH
dekat cousins2 aku yg 3 org kat ats ni
ALONG KAK ENON KAK ILY
sbb dah dpt apa yg dieorg cari...
smoga b'bahagiaXD

aku??
lambat lagi
result SPM tak keluar lagi
lesen tak daftar lagi
kerja tak tau lagi
so..
SHUT UP!

6 comments:

  1. yup...tapi...tak suka warna pink..hahha..sorry:)

    ReplyDelete
  2. sakai la..kau nak sgt tunang ngan john kan..kau amik ar..aku 200% tak nak amek tau

    ReplyDelete
  3. cehhh, tak boleh la.
    aku tak sanggup ambil tunang kau john tu po.

    ReplyDelete
  4. bila pulak aku bertunang ngan si john tu..
    sakai-.-'

    ReplyDelete