kau ingat kau tu DORAEMON boleh guna mesin masa nak patah balik zaman silam??(sila tekan ini)

Friday, March 1, 2013

BLOG BERSARANG BUAT KALI KE 2

Assalamualaikum..

I'm back!
macam aku famous pulak kan cerita dia..
whatever~
bagai sedia maklum,aku dah masuk UiTM dan dah habis semester 1 dah...minggu dpn semester 2 pula..
tapi mmg lama gila aku tak update...

masa daftar biasalah perasaan gementar gabra mesti ada dan sampai sekarang aku tak paham kenapa perlu ada perasaan tu..
*curious~

dan lagi ramai perempuan dari lelaki masa daftar..dan MDS yang sepanjang masa aku try tak nak tidur tapi kalah jugak kadang-kadang..HAHAHA...nasib lah siapa suruh pasang air-cond..
ni gambar-gambar yg skema masa daftar...-.-"


tgh tunggu nak dpt kunci bilik..nasib dpt first floor :)


gambar blur -.-"

Tapi sepanjang MDS memang penat lah..bangun awal..selekeh..tapi tak tidur lewat sangat..
dan yang paling teruk..memang berpeluh habis..sbb dkt SI ni panas dia lain macam...kipas rotate pula..
dah mcm dekat SMSS pun ada gak aku rasa kekadang..

hidup tak sampai seminggu time MDS okey lah..
ada OC2 yang lawak jugak lah..tak paham aku..
a.SUBOH, a.JIMMY, k.AINUL & lain2..

masa makan ada pulak peraturan..
apekejadahnya itu ye..aku dah tak ingat dah slogan a.JIMMY..
tak silap aku kalau lapar cari siapa....



ABANG JIMMY..



dengan lagu otak2 dia..HAHAHAHAHAHA...
member2 pun awesome..:)


credit to EREEN :)


credit to BILLAH's phone :)


credit to BILLAH again :)

banyak lagi gambar..tapi ni blog kan..klu tak aku suruh korang (ada ke yang baca blog aku?) pergi tumblr lagi senang..
btw,aku takde tumblr..tak minat..
ketinggalan?


SO WHAT?

ada aku kisah..untill then..
see you again..

*hidup ini memang tak indah, tapi esok masih ada
( lebih kurang KAMI THE MOVIE's slogan )
Assalamualaikum  





2 comments: