kau ingat kau tu DORAEMON boleh guna mesin masa nak patah balik zaman silam??(sila tekan ini)

Saturday, June 16, 2012

HARI BELIA 2012 PUTRAJAYA (PART2)

Assalamualaikum w.b.t.
kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang:)
okey, seperti tajuk di atas..ini ialah PART2 ye..
kalau nak PART1 sila tekan ---> ini
jangan lupa comment yeah!
part2 nih lagi best lah wa cakap kat lu..

pagi-pagi aku bangun solat subuh kan..sampai kat sana around 8:45 a.m. dan pergi bangunan RAKAN MUDA nak cari EMO dan nak daftar jadi sukarelawan.
tetiba, terjumpa mak EMO tapi EMO nya tiada..aishh..then aku ngan NAJWA NABILAH blur~
untuk pengetahuan dekat PUTRAJAYA line maxis sangat teruk!
then ke hulu ke hilir jumpa lah si EMO dan kami buat jejak kasih kejap..
EMO bawak pergi KAUNTER SUKARELAWAN tiga kali..tapi tak daftar pun..HAHAHAHAHA..
ada krisis sikit di situ, hati berbelah bahagi darab tolak dan tambah~
then, kami buat keputusan tak payah lar nak daftar..HARI NI KITA ENJOY!


SNAP THIS PICTURE BECAUSE BORING NAK TUNGGU FIZO OMAR KELUAR DARI KHEMAH..HAHA:)


mesti pelik siapa yang tolong snap kan picture nih kan?


THIS GUY LAH, LEPAS AKU CARI 3O MINIT BARU JUMPA..
GILA TAK TAU MANA DUDUK GERAI JUALANNYA..
btw, ni cousin I yeah..not boyfriend~


FARAHIN PO + NABILAH KOSONG + AMALINA EMO


JUMPA JUGAK DENGAN HAIRUL AZREEN:)
*aku stalker dan dia kata takpe..HAHA:)
btw, aku dah follow dia sejak MYSPACE lagi!



AKU BERPOSING BERBEKALKAN PAYUNG DARI KUBUR NAJWA NABILAH
SEBENARNYA PAYUNG NYONYA..
*payung dari kubur tuh ayat dari abang yang jual air dekat booth yang kami singgah -.-"


HAZIQ AF GELEK
sorry, saya tak nak join~


THE REPUBLIC OF WEIRDO
*without NINA SUHAILA :(

then kami nak pergi solat ZOHOR around 2 p.m. , pergi bangunan RAKAN MUDA again..tengok-tengok ada FIZO OMAR!aku pun tanpa berlengah telah menahan EMO..

*sebelum nampak FIZO OMAR..aku nampak AZLAN ISKANDAR dulu..yang pemain SQUASH negara tulah 0.o

"EMO, FIZO wei..tuh!"
"mana??"
"tu ha yang pakai baju merah tuh..please EMO, tadi tak dapat"
"okeylah..jom!"

then again and again kami bertiga tunggu kat tepi dan sebenarnya ramai lagi yang duk tunggu FIZO nih..HAHA

FIZO OMAR :)


FIZO OMAR + AKU
sebelum tangkap gambar nih dia menunjukkan ekspressi wajah yang sangat penat tapi depan camera dia tak tunjuk..COOL wei..
*klu dia mucul kat TV kan..aku selalu cakap kat UMI ( mak) aku..

"kaklong kawin dengan FIZO jelah, boleh tak UMI?"
"boleh, takde masalah :)"

cool tak UMI aku???HAHAHAHA..


THIS IS AZLAN ISKANDAR 
PEMAIN SQUASH NEGARA KITA :)


then usha- usha tempat RAKAN MUDA
ingat nak tengok WE TAKING OVER (WTO)
takde pulak..WALAWEI & yang lain -lain sahaja yang ada
frust di situ -.-"

then aku dan NAJWA NABILAH balik meninggalkan EMO di PUTRAJAYA..mama NABILAH menghantar saya di KLIA TRANSIT yang aku cerita kat PART1 tuh..tunggu dalam 20 minit, tiba-tiba ada group PHILIPPINOS..KACAK wa cakap luh..HAHAHA:)

naik train pukul 3:30 p.m. dan sampai dekat KL SENTRAL around 4:00 p.m...gelabah aku nak kejar train pukul 4:10..HAHA..memang aku lari lah senang cerita.

*untuk pengetahuan..train KTMB mmg selalu 4:10, 5:10 dan seterusnya..aku dah boleh hafal sebab dah selalu naik:)

masa dalam train aku duduk sebelah mamat nih yang baju dia sama dengan baju aku yang patutnya aku nak pakai pada hari tersebut tapi aku tak pakai sebab aku rasa baju BATCH GENESIS lagi okey..hiewww..nasib aku tak pakai..kalau tak mesti manusia - manusia dalam train tuh kata "COUPLE GEDIK"

sampai kat SUNGAI BULOH..ehem-ehem..
"sila ambil perhatian, train ini akan berhenti di stesen SUNGAI BULOH, kepada penumpang yang ingin ke RAWANG sila tunggu di terminal nombor 3.."

WHAT!
tapi tetiba aku nampak si FAWWAZ ALIEN..ahhaha


FAWWAZ dengan HP baru dia~

then dia turun RAWANG dan aku pun turun RAWANG..naik tangga nak seberang lagi untuk pergi terminal yang menghala ke TANJONG MALIM..aishh..penat seh..aku sampai around 6:00 p.m.

sampai rumah packing barang untuk tidur di kampung saya di SUNGAI SELISEK..dan around 10:00 p.m. ALONG & KAK MAS & LOKMAN datang rumah..ALONG nih cousin aku..SILA TEKAN UNTUK TAHU LEBIH LANJUT

then pergi rumah NUR 'IZZATI sebab dia buat doa selamat..dia dapat scholarship!budak pandai you :)


AKU + CIKGU AISHAH + 'IZZATI


THIS IS NURLI NASUHA..
kenal dia masa duduk hostel SMK KHIR JOHARI :)

aku tau post aku panjang..tapi aku suka tulis panjang - panjang..HAHA:)
then akan disambung
Assalamualaikum w.b.t.


4 comments:

  1. weyh !yg hairul azreen 2 emg dy ka yg komen ???
    gempak ar HAHHAA ..tah2 dy minat ko tak huhuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA..dia ada awek lah wei..kau nih!
      HAHA:)

      Delete
  2. Azlan Iskandar, sepupu kau, Fizo Omar, Hairul Azreen, Haziq AF semuanya hotstuff belaka. Tetiba aku nampak EPODDD? Apakah? Hahahaha punbolehh hotstuff gak. Hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA...sepupu aku hotstuff ke??
      takpe..sekali-sekala bagi epodd peluang...
      kureng disitu ayat aku~..HAHA..LOL!

      Delete